Në Ferizaj u arrestuan një mashkull dhe një femër me dyshimin se janë marr me prostitucion.

Sipas njoftimit, pas intervistimit të dyshuarit u liruan në procedurë të rregullt.

Njoftimi nga Policia Rajonale e Ferizajt:

MARRJE ME PROSTITUCION

Ferizaj 02.01.2023 – 17:00. Janë arrestuar një mashkull dhe një femër kosovarë, nën dyshimin e bazuar se janë marr me prostitucion. Me vendim të prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt. 

Të ngjashme

Të tjera