Një person u arrestua në Gjykatën Themelore të Ferizajt për shkak se kishte pas sjellje agresive ndaj ish-bashkëshortes dhe një zyrtari policor.

Sipas njoftimit nga Policia e Ferizajt, personi sjelljen agresive e kishte gjatë një seance gjyqësore, përcjell TV TEMA.

I dyshuari pas arrestimit, u dërgua në mbajtje.

Njoftimi nga Policia Rajonale e Ferizajt:

SULM NDAJ PERSONIT ZYRTAR

Rr. Sali Çeku, Ferizaj 11.01.2023 – 12:00. I dyshuari mashkull kosovar, deri sa ishte në seancë gjyqësore në sallën e gjykimit kishte pasur sjellje agresive ndaj ish-bashkëshortes së tij si dhe ndaj një zyrtari policor. I njëjti me vendim të prokurorit është sjell në stacionin policor dhe pas intervistimit është dërguar në mbajtje. 

Të ngjashme

Të tjera