Policia rajonale e Ferizajt njofton se një vajzë e mitur është zhdukur në Kaçanik të Vjetër.

Sipas raportit, mashkulli kosovar ka raportuar për zhdukjen e vajzës së tij, përcjell TV TEMA.

Ky rast po hetohet.

Raporti i plotë i Policisë:

PERSON I ZHDUKUR

Fsh. Kaçanik i Vjetër, Kaçanik 17.03.2023-15:40. Një mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij e mitur – viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj, rasti në procedurë hetimore.

Shiko edhe:

Të ngjashme

Të tjera