KRM “Pastërtia” njofton se është ndërprerë greva e punëtorëve.

Sipas njoftimit, është arritë marrëveshja dhe janë plotësuar kushtet që i kanë kërkuar punëtorët, përcjell TV TEMA.

Komunikata  e plotë e “Pastërtisë”:

N J O F T I M

Arrihet marrëveshja, plotësohen kushtet dhe ndërpritet greva.

Pas pakënaqësive të fundit nga ana e punëtorëve fizik dhe shoferëve, e cila pasoi me grevë, me kërkesë për ngritje të pagës, janë plotësuar kushtet e punëtorëve për ngritje të pagës dhe sot është arritur marrëveshja, ndërsa procesi i punës do të vazhdojë si zakonisht.

Për ndryshimet e orareve operacionale do të njoftoheni me kohë.

KRM “Pastërtia“ ju kërkon falje për pamundësinë e kryerjes së shërbimit dhe ju falenderon për mirëkuptim.

Të ngjashme

Të tjera