Një ari është vrarë kundërligjshëm sot në Brezovicë të Shtërpcë.

Sipas zëdhënësit të Policisë, Kanun Veseli personat që vranë ariun ende nuk janë kapur.

Ky rast ende është nën hetim.

Njoftimi i plotë nga Policia:

Sot, rreth orës 07:50 policia e stacinit në Shtërpcë ka pranuar një informacion se në Brezovicë, rruga që qonë tek qendra e skijimit, dyshohet se persona të panjohur kanë vrarë një kafshë të egër (ari). Policia e rendit e më pas policët hetues i kanë marrë masat e nevojshme, kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe po e hetojnë rastin. Ndërsa me vendim të prokurorit kujdestar nga Prokuroria Themelore në Ferizaj, rasti është cilësuar ” Gjueti e paligshme” .

Ndërsa janë njoftuar edhe zyrtarët e Parkut Kombëtar “Sharri”.

Të ngjashme

Të tjera