Kanë filluar hetimet në lidhje me ndeshjen e shumë përfolur në futboll mes FC Ferizajt dhe KF Dukagjini.

Kjo u konfirmua edhe nga zëdhënësi i Policisë së Ferizajt, Kanun Veseli i cili tha se Prokuroria autorizoi hetimet rreth kësaj ndeshjeje.

Policia Rajonale e Ferizajt  me datë 29.05.2023 nga Prokuroria Themelore në Ferizaj ka pranuar një autorizim për grumbullim te informacioneve për ndeshjen futobollistike Ferizaj-Dugagjini, nën dyshimet për kurdisje të ndeshjes që ndëshkohet në bazë të NENI 337 të KPK. Sektori i Hetimeve Rajonale në Ferizaj ka filluar menjëherë veprimet hetimore në grumbullim të informacioneve . Pas përfundimit te hetimeve dhe  kompletimit të rastit do të keni informacione të detajuara si në kërkesë. Këto janë informacionet e para që mund ti japim“, deklaroi Veseli për TV TEMA.

Ndeshja mes Ferizajt dhe Dukagjinit përfundoi me rezultat 2-1 në favor të vendasve.

Kjo ndeshje u përcoll me shumë polemika pasi që pati 17 minuta lojë shtesë dhe në golin e fitores pati reagim dyshues nga portieri i skuadrës KF Dukagjini.

Ferizaj me atë fitore siguroi barazhin për mbijetesë në superligë.

Të ngjashme

Të tjera