Rreth-rrotullimi në Ferizaj, në rrugën për Shtime është bllokuar për kalim nga punët që po kryhen aty për ndërtimin e nënkalimit të ri.

Për të kaluar tek hekurudha për në rrugën “Ahmet Kaçiku” janë improvizuar disa shkallë për kalimin e këmbësorëve.

Ky improvizim po shfaq telashe për qytetarët që po kalojnë aty.

Nga fotografitë e postuara në Facebook nga Rexhep Maloku, gazetar dhe menaxher i projekteve në OJQ INPO shihen disa qytetarë që e kanë të vështirë kalimin në këtë improvizim.

Në fotografitë e postuara nga Maloku shihet një qytetar që detyrohet të bartë karrocën e fëmijëve në këto shkallë dhe një qytetar tjetër në moshë të shtyer tek bartë biçikletën.

Është në kryeqendrën ekonomike të Kosovës, qysh ka qejf me u krenu pushteti me zhvillimin e Ferizajt. Qysh b’e këta ekspertat e Komunas dinë me ba projekte disamilionësh për nënkalime tokësore për kerre e nuk ua bashkëngjesin edhe zgjidhjet e përkohshme për kalimtarë. Sidomos për prindërit me fëmijë a pleqtë“, shkruan Maloku në postimin e tij.

Nënkalimi i ri që po ndërtohet në Ferizaj po bëhet në afërsi të stacionit policor.

Ky nënkalim do të vendos nëntokë rreth-rrotullimin në rrugën “Brahim Ademi” dhe rreth-rrotullimin para stacionit policor.

Dy kontratat e nënshkruara për këtë nënkalim të ri, faza e parë dhe e dytë arrijnë shifrën prej 7,911,111.1 euro.

Fotografitë e postuara nga Rexhep Maloku:

Të ngjashme

Të tjera