Një i burgosuri me inicialet K.B. është arratisur sot nga Burgu i Dubravës.

 Lajmin e ka konfirmuar Florent Gashi, zëdhënës i Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Sipas Gashit, i njëjti ishte i dënuar me tre vjet burgim.

“Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin publik se i dënuari K.B është larguar nga Pavijoni i Gjysmëhapur i Qendrës Korrektuese të Dubravës. I njëjti ishte caktuar me vend punim në ruajtjen e bagëtive të fermës së qendrës. I njëjti ishte i dënuar me tri vite burgim dhe do të lirohej më 16.12.2024. Për largimin e tij është lëshuar letër rreshtimi dhe është njoftuar edhe policia”, përfundon njoftimi.

Të ngjashme

Të tjera