Pas rreth katër orësh diskutime, Kuvendi i Kosovës me 69 vota për, vendosi për themelimin e Komisionit Hetimor parlamentar për rezervat shtetërore.

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, njoftoi se nga 75 deputetë që morën pjesë në votim, 69 kanë qenë për, një deputet ishte kundër kurse 6 deputetë abstenuan.

Drejtues i këtij Komisioni është deputeti i PDK-së, Rashit Qalaj, derisa zëvendëskryesuese është deputetja e LDK-së, Valentina Bunjaku.

Në këtë komision Lëvizja Vetëvendosje do t’i ketë pesë anëtarë, PDK dhe LDK nga dy, derisa AAK dhe grupet jo shumicë do të përfaqësohen me nga një anëtar.

Të ngjashme

Të tjera