Ambasadori gjerman demanton Gazeten Express

Ambasadori i Gjermanise ne Kosove, Z. Christian Heldt, i ka reaguar sot portalit Gazeta Express per perkthimin e gabuar te komunikates se tre deputeteve Gjermane. Sipas ambasadorit Heldt, Gazeta Express i ka keqcituar deputetet gjermane, sepse ne perkthimin e publikuar ne kete portal thuhet se “politikanet Gjermane kane kerkuar themelimin sa me te shpejte te qeverise se re ne Kosove.”

Nderkaq, Ambasadori e jep perkthimin korrekt te komunikates se deputeteve te CDU/CSU Johann Wadephul, Peter Beyer dhe Christian Schmidt, ku thuhet se “deputetet gjermane kane kerkuar qe qeveria e re e Kosoves duhet ta rifitoje besimin e popullit. “

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.