Komentuesit e bëjnë Isa Mustafën për pesë pare

Pas votimit të mocionit të mosbesimit të qeverisë Kurti, kryetari i LDK-së Isa Mustafa, përmes një postimi në FB, sot bëri të ditur se LDK nuk do i tërheq minisitrat dhe zv.ministrat e vet nga qeveria në detyrë, përderisa është në fuqi gjendja emeregjente shëndetësore në Kosovë.

Mirëpo, në postimin e tij brenda vetëm një ore komentuan mbi 1100 qytetarë, ku shumica dërmuese prej tyre e kritikuan votimin e mocionit të inicuar nga LDK, duke u lëshuar edhe në sharje e fyerje personale ndaj kryetarit të LDK-së, e disa duke e kërkuar edhe dorëheqjen e tij nga funksioni politik.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.