Në Rahovicë varrosen tri viktimat e aksidentit në Gjermani

Në varrezat e fshatit Rahovicë të Ferizajt u varrosën trupat e tri viktimave të aksidentit të ndodhur në Gjermani më 16 tetor 2020.

Zaim Krasniqi 35 vjeçar, Bleon Krasniqi 18 vjeçar dhe Flori Krasniqi 12 vjeçar, vdiqën në një aksident trafiku teksa po ktheheshin në Schafhausen të Zvicër, ku po jetonin që shumë vite. Zaimi me të birin e tij 12 vjeçar ndërruan jetë në vendngjarje, ndërsa djali i vëllait të tij, Bleoni, vdiq një ditë pas aksidentit.

Në veturë ndodheshin edhe vajza 11 vjeçare dhe bashkëshortja e Zaim Krasniqit, e cila në momentin tragjik ishte duke e vozitur veturën. Ajo ka marrë plagë të rënda nga aksidenti, mirëpo është jashtë rrezikut për jetë, kurse vajza e tyre ka lënduar këmbët, por fatmirësisht është mirë me shëndet.