Në shenjë falënderimi për punën që po e bëjnë, punëtorëve shëndetësor të Spitalit të Ferizajt, kisha protestante ”Alfa&Omega” në Ferizaj, ua dërgoi një shujtë ditore.

Pastori i kësaj kishe Nazmi Berisha, tha se në këtë mënyrë kanë dashur t’i falënderojnë mantelbardhët për punën që po e kryejnë në këtë situatë pademie.

“Kemi ardhë këtu për t’i falënderuar mjekët dhe inferimerët që janë duke punuar që shumë kohë me të sëmurët me COVID dhe kështu në mënyrë simbolike kemi dashur t’iu themi faleminderit”, tha Berisha.

Kjo iniciativë e kishës protestante u mirëprit  veçanërisht  nga kuzhinierët.

“Falënderojmë kishën protestante për këtë donacion, edhe më herët kemi pasur të tilla inciativa që për ne janë shumë të mirëseardhura”, tha Bujar Goga, kuzhinier në Spitalin e Ferizajt.

Kisha protestante ”Alfa&Omega” në Ferizaj  dërgoi shujtë ditore edhe në institucione të tjera të cilat ishin në front të parë në luftën kundër koronavirusit.

Të ngjashme

Të tjera