Ferizaj me nëntë deputetë në parlament

Me votimin e qeverisë së Albin Kurtit , 12 deputetë që morën pozita ekzekutive i liruan vendet e tyre, duke u dhënë mundësinë deputetëve në listën e pritjes të hyjnë në parlament.  Pas përfundimit të procedurës verifikuese nga KQZ, në seancën e ardhshme të Kuvendit të Kosovës parashihet të ulen edhe tre deputetë nga Ferizaj: Enver Haliti, Shqipe Isufi dhe Alban Bajrami.

Gjatë katër viteve të ardhshme, deputeti më i votuar i Ferizajt, Hekuran Murati tani do të ushtrojë detyrën e Ministrit të Financave dhe Transfereve, ndërkaq në legjislaturën e re Ferizaj do përfaqësohet nga 9 deputetë, prej tyre 7 nga Lëvizja Vetëvendosje dhe 2 nga Partia Demokratike e Kosovës.   

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220