Të vdekurit e djeshëm nuk raportohen as sot nga IKSHPK-ja

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në Ferizaj kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 edhe 120 persona, ndërsa është shënuar një rast i vdekjes i moshës 92 vjeçare.

Mirëpo, as sot në raportin zyrtar të IKSHPK-së nuk raportohet për vdekjet që kishin ndodhur dje në Spitalin e Ferizajt, për të cilat raportoi Televizioni Tema. Mosha e personit të vdekur për të cilin ka njoftuar IKSHPK-ja sot, nuk përputhet me asnjërin vit të lindjes të personave të vdekur dje, që ekipi ynë i siguroi nga fletëlëshimi i Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj.

Personat që ndërruan jetë nga koronavirusi  gjatë 24 orëshit paraprak në Ferizaj janë Xh.A i lindur në vitin 1941, Gj.M i lindur në vitin 1961 dhe  E.SH e lindur në vitin 1936 ( vetëm për këtë të fundit u raportua dje në raportin e IKSHPK-së).

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220