69 të shtrirë në Spitalin e Ferizajt dhe 23 raste të reja me COVID-19

Në Spitalin e Ferizajt po trajtohen 69 pacientë të infektuar me COVID-19, 10 prej të cilëve janë në gjendje të rëndë shëndetësore. Të gjithë pacientët e shtrirë janë me oksigjeno-terapi, me përjashtim të njërit i cili është në ventilim mekanik.

Ndërkaq, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se brenda 24 orëve në Ferizaj kanë rezultuar pozitiv me COVID-19, 23 persona.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220