Spitali i Ferizajt pa dezinfektues të duarve

Megjithë numrin e lartë të pacientëve të shtrirë në Spitalin e Ferizajt dhe frekuentimin e madh të personave nëpër hapësirat e këtij spitali, në korridoret e këtij institucioni shëndetësor nuk ka asnjë dezinfektues për duar i cili do të shërbente për ata që qarkullojnë nëpër këto hapësira, edhe pse një gjë e tillë është obligative. Në një video amatore shihet se në korridoret e këtij spitali është vetëm një dezinfektues, edhe atë i zbrazët.  

Pas rritjes së numrit të të infektuarve me koronavirus në Ferizaj, në Spitalin Rajonal përveç repartit të Gjinekologjisë, të gjitha hapësirat e tjera janë shndërruar në reparte infektive.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220