Alkooli e bëri me “krahë”, por e la pa patentë shoferi

Mbrëmë pas mesnate, banorët e qendrës së Ferizajt i shqetësoi një rrapëllimë e fuqishme tek rrethi afër Kishës ortodokse. Një veturë me ngjyrë të mbyllur e tipit Audi kishte goditur cepin e rrethrrotullimit, dhe nga shpëjtësia a madhe kishte fluturuar diku 4 metra,  për të “aterruar” në skajin e terracës së ëmbëltores “Elida”. Si duket shoferi i  veturës “fluturuese” ishte duke ikur nga patrulla e policisë së Ferizajt. Zëdhënësi i Policisë në Ferizaj, Kanun Veseli, dha detaje për këtë rast:  

“Në ora 00:40 si pasojë e vozitjes nën ndikimin e alkoolit ka ndodhur një vetaksident trafiku tek rruga “Dëshmorët e Kombit” në Ferizaj, ku vozitësi me pjesën e parë të veturës ka goditur tavolinat e një kafiterie. Inicohet rasti për shkaktim të aksidentit dhe dëmet e shkaktuara palës tjetër, ndërsa ngasësit të veturës i shqiptohet gjoba e kundërvajtjes për vozitje nën ndikimin e alkoolit dhe i konfiskohet patent shoferi”

Në vend të ngjarjes kishte dalur edhe ekipi i emergjencës së Ferizajt për ta kontrolluar vozitësin, i cili kishte pësuar lëndime të lehta.