Në orët e hershme të mëngjesit të sotëm, me urdhër të Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Policia e Kosovës ka vazhduar me aksionin “Brezovica”, me ç’rast janë bastisur 10 lokacione në komuna të ndryshme të Kosovës, dhe janë arrestuar 7 persona të dyshuar për përfshirje në skema të ryshfetit.

Nga 7 të arrestuarit, 2 prej tyre janë zyrtarë të Ministrisë së Mjedisit dhe 5 qytetarë që dyshohet të kenë dhënë ryshfet.

Komunikata e plotë e Prokurorisë Themelore të Ferizajt:

Të ngjashme

Të tjera