Policia e Ferizajt raporton se disa persona kanë vjedhur pllaka që lidhin binarët e hekurudhës mes vete.

Sipas njoftimit, vjedhja ka ndodhë më 15 nëntor në linjën hekurudhore Stagovë-Kaçanik i Vjetër, përcjell TV TEMA.

Ky rast po vazhdon të hetohet.

Raporti i plotë i Policisë:

VJEDHJE E RËNDË

Linja hekurudhore Stagovë – Kaqanik i Vjetër 15.11.2022. Më 17.11.2022 ankuesja femër kosovare ka raportuar se persona të panjohur në linjën hekurudhore Stagovë –Kaçanik i Vjetër kanë çmontuar dhe vjedhur disa kanaqe (pllaka) që lidhin binarët në mes vete. Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë relevante policore poashtu është njoftuar prokuroi i cili e ka cilësuar rastin dhe i njëjti vazhdon të hetohet.

Të ngjashme

Të tjera