Ministria e Mbrojtjes së Kosovës njofton se më datë 27 nëntor kazermat e FSK-së do të jenë të hapura për qytetarët.

Sipas njoftimit, nga ora 12:00 deri në ora 15:00, FSK pret qytetarët në vizitë, përcjell TV TEMA.

Edhe kazerma e FSK-së në Ferizaj do jetë e hapur ku do të ekspozohen dhe demonstrohen aftësitë dhe kapacitetet e FSK-së.

Njoftimi i plotë nga Ministria e Mbrojtjes:

NJOFTIM DHE FTESË PËR GJITHË QYTETARËT E VENDIT

Të nderuar qytetarë,

Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës, me rastin e DITËS SË FORCËS, më datë 27 Nëntor, duke filluar  nga ora 12:00 deri në ora 15:00 organizon “DITËN E HAPUR’’.

Të gjithë qytetarët janë të mirëpritur të vizitojnë të gjitha kazermat e FSK-së, në Prishtinë, Mitrovicë, Istog, Gjilan, Prizren, Ferizaj dhe Pomozotin.

Në këtë ditë, në Kazermën “Adem Jashari” nga ora 12:00, do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere me mision në vendin tonë.

Në të gjitha kazermat e FSK-së, në këtë ditë festive, para qytetarëve të pranishëm,  do të ekspozohen dhe demonstrohen aftësitë dhe kapacitetet ushtarake të FSK-së të shoqëruara edhe me aktivitete tjera.

Forca e Sigurisë së Kosovës është ushtri profesionale dhe multietnike, në shërbim të të gjithë qytetarëve të vendit pa dallim!

Të nderuar qytetarë,

Ejani të festojmë së bashku ditën tonë – Ditën e Forcës së Sigurisë së Kosovës!

Të ngjashme

Të tjera