KEDS njofton se nesër(24 nëntor) do të ketë ndërprerje pesë orëshe të rrymës.

Sipas njoftimit, për shkak të mirëmbajtjes preventive do të ketë ndërprerje, përcjell TV TEMA.

Rryma do ndalet në Varosh, Gërlicë, Rakaj, Topojan dhe bizneset private.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Varoshi (kodi: 40042005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Varoshi, Gërlica, Rakaj, Topojan dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Të ngjashme

Të tjera