Ndërprerje të rrymës ka paralajmëruar KEDS-i për të enjten në Ferizaj.

Sipas këtij njoftimi nga ora 11:00 deri në ora 13:00 do ketë ndërprerje të rrymës, përcjell TV TEMA.

Për dy orë pa energji elektrike do mbesin fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtanë, Semajë dhe Varosh (një pjesë). Rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë) dhe Zef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët. : Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias. Një pjesë te rr.Hysen Tërpeza, një pjesë te rr.Remzi Hoxha, një pjesë te rr.Halim Spanca, një pjesë te rr.Ali Pashe Tepelena dhe një pjesë te rr.Gjon Sereqi.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçka  (kodi: 40042002) prej ores 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtanë, Semajë dhe Varosh (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikës së nxehtë në ardhjen 35[kV].

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci  (kodi: 40042003) prej orës  11:00 deri 13:00

Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë) dhe Zef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikës së nxehtë në ardhjen 35[kV].

3.

 TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Doganaj  (kodi: 40042004) prej ores 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikës së nxehtë në ardhjen 35[kV].

4.

 TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Gjon Sereqi  (kodi: 40042037) prej ores 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: nj pjesë te rr.Hysen Tërpeza, një pjesë te rr.Remzi Hoxha, një pjesë te rr.Halim Spanca, një pjesë te rr.Ali Pashe Tepelena dhe një pjesë te rr.Gjon Sereqi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, eliminimi i pikës së nxehtë në ardhjen 35[kV].

Të ngjashme

Të tjera