Të hënën,  më 23.10.2023, policia në Ferizaj ka arrestuar një person të dyshuar për mashtrim dhe falsifikim të dokumenteve.

Në njoftimin 24 orësh të policisë thuhet se i arrestuari dyshohet se në bashkëveprim edhe me dy të dyshuar tjerë tashmë në paraburgim, me dokumente të falsifikuara  kanë mashtruar persona të ndryshëm .

Me vendim të prokurorit, i arrestuari  është dërguar në mbajtje.

Të ngjashme

Të tjera