18 vjet burgim për vrasje në Ferizaj

Gjykata Themelore në Ferizaj e ka dënuar me 18 vjet burgim të pandehurën M.P për vrasje dhe mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve.

”E pandehura akuzohet se më 31.08.2018 në Ferizaj, me dashje dhe në mënyrë dinake ka privuar nga jeta tani të ndjerin A.K. duke shfrytëzuar besimin dhe sinqeritetin e tij, meqenëse të njëjtit janë njohur dhe kanë qenë në lidhje dashurie më parë, ashtu që e pandehura me përgatitje paraprake, fillimisht vihet në kontakt me të ndjerin përmes telefonit, pastaj kërkon që të takohen, duke mos i dhënë ndonjë arsye konkrete, ndërsa ditën kritike në kohën dhe vendin e njëjtë e lë takimin me të, më pas me veturën e tij futen në një rrugë qorre dhe derisa gjenden brenda veturës e qëllon dy herë me armë zjarri, një herë në shuplakë të dorës së djathtë dhe një herë në nofullën e djathtë, duke i shkaktuar kështu plagë vdekjeprurëse, ndërsa menjëherë pas kryerjes së veprës penale e njëjta largohet nga vendi i ngjarjes dhe arratiset për në shtetin e Gjermanisë, por pas vërtetimit të vendndodhjes së saj ajo arrestohet nga autoritetet gjermane dhe më 18.12.2019 ekstradohet në Republikën e Kosovës”, thuhet në komunikatën e Gjykatës Themelore të Ferizajt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220