Një muaj paraburgim për nënën që keqtrajtoi fëmijët e saj

Gjykata Themelore në Ferizaj ka caktuar masën e paraburgimit prej 1 muaji ndaj të pandehurës V.K., për shkak të dyshimit se e njëjta ka ushtruar dhunë ndaj dy fëmijëve të saj të mitur.

“Pas mbajtjes së seancës dëgjimore dhe analizimit të shkresave të lëndës, gjyqtari i procedurës paraprake i Divizionit Penal – Adem Shabani, ka vërtetuar faktin se pandehura më 08.04.2021 dhe 10.04.2021  ka ushtruar dhunë ndaj dy fëmijëve të vet (të mitur), për çka të njëjtit kanë pranuar tretman mjekësor, ndërsa aktualisht janë strehuar në një strehimore në Ferizaj”, thuhet në njoftimin e Gjykatës së Ferizajt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

300X220