Dega e LDK-së në Ferizaj i ofron mbështetje Sibel Halimit si kandidate për kryetare te Ferizajt. 

Kjo u konfirmua nga kryetari i degës së LDK-së në Ferizaj Muharrem Svarqa.

“Halimi është propozuar nga dega e LDK-së në Ferizaj, ajo ka mbështetje të plotë nga dega dhe është unifikuese”, ka thënë Svarqa për TV Tema.

Muharrem Svarqa – Kryetar i degës së LDK-së në Ferizaj

Ai tutje u tregua i bindur që LDK do të shkojë në balotazh dhe se do t’i fitojë zgjedhjet në Ferizaj.

Sibel Halimi, aktualisht është zëdhënëse e LDK-së.

Ajo është ligjëruese në Universitetin e Prishtinës dhe njihet si veprimtare për të drejtat e njeriut.

Deri tani, kandidaturën për të parin e Ferizajt, e kanë konfirmuar edhe Agim Aliu nga PDK dhe Arben Halili nga AAK.

Të ngjashme

Të tjera