Bujqësi

04 Gusht, 2022

Ministri i Bujqësisë: 200 tonë speca nga Kosova në Evropë

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton se fermeri M...

Bujqësi

15 Prill, 2022

Përplasje ndërmjet opozitës dhe pushtetit në Ferizaj për tenderin...

Lëvizja Vetëvendosje në Ferizaj, ka akuzuar pushtetin lokal për neglizhencë...

Bujqësi

07 Gusht, 2020

LVV në Ferizaj kritikon Drejtorinë e Bujqësisë

Lëvizja Vetëvendosje në Ferizaj ka drejtuar akuza ndaj Drejtorisë së Bujqës...

Nuk ka postime Të gjitha të shfaqura