Sonte përfundon edicioni i 10-të i festivalit ndërkombëtar të filmit Ferfilm.

Ky festival kishte filluar më 2 shtator dhe përfundon sonte më 6 shtator, shkruan TV TEMA.

Të martën nga ora 16:00 deri në orën 18:00 do të jetë blloku i filmave të shkurtër.

Filmat që do të shfaqen sot janë të zhanrit fantazi.

“The hospitality”, “The Table of Grave”, “Yellow Camel”, “Anna’s Day” dhe “The Heart Of The West” janë filmat që do të shfaqen.

Në teatrin Adriana, në ora 20:00 do të mbahet ceremonia e mbylljes së festivalit.

Të ngjashme

Të tjera